Kulinarinės kelionės aplink pasaulį

02 11

„Valerijono“ arbatinė kviečia šeštadieniais leistis į kulinarines keliones aplink pasaulį!
Kiekvieną šeštadienį skirtinga šalis, skirtingi jos patiekalai ir skoniai!

k o v o 1 4 d i e n ą kviečiame ragauti Indijos patiekalų:
• Aštrios trintos sriubos su lęšiais
• Palak panir – skrudinto saldaus pieno sūrio špinatuose
• Indiškos sloksniuotos duonos

k o v o 2 1 d i e n ą ragausime Sakartvelo virtuvės patiekalus:
• Sakartvelišką užkandėlę su pupelėmis, graikiškais riešutais ir kalendromis – Lobio
• Baklažanų suktinukus
• Ajapsandali – vegetariškas troškinys

k o v o 2 8 d i e n ą siūlysime skanauti Graikijos virtuvės patiekalų:
• Spanakopitos – špinatų pyrago
• Vynuogių lapų suktinukų (dolmos) su Tzatziki padažu

Žymos:, , , , ,

Susiję įrašai

01 29

Brandintų linų sėmenų duonelės

„Valerijono“ arbatinės ekologiškų ir sveikų produktų krautuvėlę papildė „Smilgių šeimos ūkio“ duonelės. Šios duonelės pagamintos iš brandintų linų sė...
Plačiau